Bezmetalna keramika

e.max keramika je rešenje koje zahteva moderni pacijent!

Potražnja za estetskim restauracijama kontinuirano raste, te današnji pacijenti nisu više zadovoljni samo time da im je zub normalnog izgleda, nego zahtevaju potpuno prirodni izgled zuba (oblikom, bojom, toplinom) u svim regijama usne šupljine pogotovo u „zoni osmeha“.

e.max keramika je materijal koji se svrstao rame uz rame cirkonu kada je u pitanju izrada keramičkih krunica. Krase ga estetska svojstva kojima će i cirkon teško parirati. Translucencija, transparencija i fluorescencija potpuno se prenose u keramiku krunice, tako da je nemoguće razlikovati je od prirodnog zuba. Najbolje rezultate postiže kada se krunica postavlja na prirodni brušeni zub. Osim ovih izuzetnih estetskih svojstava ima i trostruko veću čvrstinu od zubne gleđi, što otklanja bilo kakav strah od pucanja krunice. Uglavnom se koristi za postavljanje u prednjoj regiji usta, gde je estetika primarna.

Krunica napravljena od e.max keramike može se koristiti za nadoknadu bilo kojeg zuba u usnoj šupljini. Sve ove karakteristike daju joj široke indikacije i upravo je to razlog zašto je u našoj ordinaciji koristimo kao materijal izbora za sve estetske zahvate.

Ukoliko želite samo najbolje, e.max keramika je najmanje na šta bi trebalo da pristanete.