Zamislite da imate zube koji nikada ne stare

Svako doba života sa sobom nosi svoje lepote, a mi živimo u vremenu koje nam omogućava da svaki naš dan učinimo još lepšim, ispunjenim, svrsihodnijim. Nekada su se ljudi plašili starosti zbog estetskih promena na telu, međutim, danas sve to, uz napredak tehnologije i medicine, izgleda potpuno drugačije - posebno kada se govori o unapređivanju kože, kose, noktiju, usana, ali i drugih delova tela.Kada možemo da učinimo da sve to izgleda lepše i da više ne brinemo o vremenu koje neumitno ostavlja traga na nama, vraća nam se samopouzdanje, volja za životom.

U skladu sa napretkom medicine prethodnih godina mnogo se radilo i na unapređivanju stomatologije i dostignuća iz te grane, koja nam danas omogućava da i naši zubi ne stare, ne propadaju tokom vremena, ne kvare se toliko često, ne ispadaju, ne krnje se, ne lome.Sve to, ali i mnogo više pružaju nam upravo non prep viniri, navlake koje zube čine savršenim i ljudima daju osmeh o kakvom svi maštaju.

Non prep viniri su tanane navlake širine svega nekoliko milimetara, koje se postavljaju na zube bez njihovog prethodnog brušenja i predstavljaju bezbolnu, antiedžing metodu u estetskoj stomatologiji. Pomoću nje zubi izgledaju kao da na njima ništa tokom vremena nije ostavilo traga – ni kvarovi, ni napici koji boje zube, ni hrana, ni eventualne mehaničke promene nastale udarcima ili škrgutanjem. Zubi sa non prep vinirima su odraz lepote, ali i zdravlja – oni su savršenog oblika, idealne beline za određeni lik i osmeh, nemaju mrlje i fleke i ne kvare se.

Non prep viniri kao navlake čuvaju kvalitet stalnog zuba pacijenta i na taj način onemogućavaju da dođe do bilo kakvih mehaničkih promena na njima. Izrađeni su od najsavremenijih keramičkih materijala, koji su trajni, izdržljivi, otporni i ne menjaju se tokom vremena. Na taj način čuvaju zdravlje zuba i oslobađaju od briga koje mogu da zadaju karijesi, najrazličitiji upalni procesi i slično.

Zubi sa non prep vinirima pružaju i kompletan mladalački izgled pacijentu koji se odluči za njih jer kada vidite osobu sa blistavo belim, savršenim osmehom, ona automatski izgleda nekoliko godina mlađe. Pored toga, za zube sa non prep vinirima je karakteristično da drže kožu oko usana u savršenom položaju, pa ne dolazi do njenog povlačenja čija je posledica pojava bora oko usana.

Zbog toga su non prep viniri uvek izbor onih koji žele da očuvaju i sačuvaju mladost, lepotu, ali i zdravlje zuba, tako da to traje zauvek.