Kako zaista funkcioni{e dentalni turizam
u Beogradu

Vratite se iz Beograda sa savršenim osmehom i prelepim uspomenama

Dentalni turizam poslednjih godina doživljava pravi procvat u našoj zemlji, posebno Beogradu, a razlozi za to su jednostavni - odlična usluga po izuzetno povoljnim cenama, uspešnost i garancija za sve sprovedene intervencije, stručnost i ljubaznost naših lekara stomatologa i protetičara, kao i sve lepote i turističke atrakcije koje pruža glavni grad naše zemlje.

Ordinacija Dental Vision otišla je i korak dalje u razvoju dentalnog turizma sa željom da svojim pacijentima osim zdravtsvenih usluga, pruži i dosta drugih pogodnosti. Pritom se, pre svega, misli na boravak u Beogradu bez ikakvih problema, upućivanje na njegove najznamenitije delove i pružanje ugođaja tokom vremena predviđenog za sprovođenje bilo koje stomatološke intervencije.


Doček na aerodromu i prvi pregled

Boravak pacijenta naše ordinacije u Beogradu započinje dočekom na aerodromu “Nikola Tesla” ili autobuskoj i železničkoj stanici, a zatim dolazak u prostorije Dental Vision ordinacije. U njima svakog očekuje ljubazno osoblje i najbolji stručnjaci iz oblasti stomatologije, oralne hirurgije i protetike, kao i najsavremenija oprema za regulisanje bilo kog oralnog problema. Nakon utvrđivanja svih detalja o intervenciji koja će pacijentu biti obavljena, terapija može da počne, kao i ugovaranje narednog dolaska u ordinaciju.


Smeštaj, terapija i obilazak grada

Smeštaj se obavlja po izboru pacijenta ili na osnovu njegove prethodne rezervacije hotela ili apartmana, a nakon toga sledi nastavak terapije, u zavisnosti od toga kakva je intervencija u pitanju. Ukoliko je pacijent raspoložen, naše osoblje može mu predložiti najbolja mesta za fakultativni obilazak srpske prestonice, najpopularnije restorane domaće kuhinje, najinteresantnije kafiće, klubove i barove, ali i dati mu infomarcije o aktuelnim dešavanjima u gradu (koncertima, gostovanjima umetnika, izložbama i slično).


Sertifikat i garancija

Po završetku intervencije, svaki pacijent ordinacije Dental Vision dobija sertifikat i garancije za izvršeni rad, kao i detaljne informacije o materijalima i postupcima koje je njihova terapija obuhvatala. Nakon toga, vaše je da se kući samo vratite zadovoljni, sa lepim uspomenama i, što je najvažnije, novim, blistavim osmehom.


ŠTA JE TO ŠTO VI PRVO TREBA DA URADITE?

  • Pronađite i izaberite svog stomatologa
  • Pošaljite zahtev stomatologu ili eventualna pitanja i iz ordinacije ćete u najkraćem roku dobiti odgovor,
    kao i komplentu ponudu, a zatim po mogućstvu ugovoriti i termin za početak terapije
  • Nakon ugovorene intervencije možete dogovoriti i način uplate i obavite istu
  • Kada dobijete informaciju o uplati i vaš vaučer od stomatologa, možete da napravite i plan puta i
    spremite se na to da ćete uskoro dobiti novi, savršeni osmeh.