Dentalni turizam

Usluge dentalnog turizma

Dentalni turizam

U proteklih nekoliko godina broj pacijenata koji putuju u Srbiju iz Evropskih zemalja radi stomatoloških usluga se udvostručio. Srbija je popularna destinacija dentalnog turizma za ljude iz Nemačke, Austrije, Italije, Švajcarske, Švedske pa čak i Kanade i USA.

Razlog povećanog interesa za dolazak stranih pacijenata u Srbiju jeste prvenstveno profesionalna usluga stomatologa, bogata turistička ponuda i znatno niže cene.

Niske cene
Dental Vision stomatološka ordinacija nudi koncept dentalnog turizma u vidupružanja najkvalitetnijih stomatoloških usluga po svetskim standardima, koje su do 70% niže u odnosu na iste tretmane u inostranstvu. Kod nas su kosultacije i pregled potpuno besplatni.

Visok kvalitet
Mi nudimo više od običnog. Smatramo da svako ima pravo na kvalitet i estetiku. Mi vam garantujemo kvalitet i brzu izradu. Našim klijentima su na raspolaganju stručni i kompetentni stomatolozi i zubni tehničari, a u fokusu su njihove potrebe.

Putovanje
Doživite grad Beograd kao jedan od hit evropskih destinacija. U Beogradu ćete doživeti mnoge uspomene, jesti najbolje gastronomske specijalitete i doživeti nezaboravan provod.