Paradontologija

Parodontologija je grana dentalne medicine koja se bavi lečenjem potpornih struktura zuba i koja je u poslednje vreme doživela pravi napredak.

Jedan od alarmantnih znakova oboljenja desni je konstantan neprijatan zadah ili neprijatan ukus u ustima. Ova oboljenja su prouzrokovana u prvom redu plakom, a to je lepljiva bezbojna materija prepuna bakterija koja se konstantno stvara na zubima. Bakterije produkuju otrove koji iritiraju i oštećuju desni. Oštećenje se sa desni prenosi i na kost, pa zubi gube svoju potporu i započinje njihov gubitak.

Ukoliko ste primetili određene simptome bolesti na zubima i zubnom mesu, obratite nam se u našem centru koji je specijalozovan za lečenje parodontoloških oboljenja.

Uz specijalistu parodontologa i nove metode lečenja postižemo izvanredne rezultate, i time lečenje parodontopatije dobija novu dimenziju.

Kao specijalizovana ustanova za parodontologiju uz dugogodišnje iskustvo naših specijalista i najmoderniju tehnologiju, našim pacijentima pružamo savetovanje o oralnoj higijeni, visoku stručnost i najbolju uslugu iz područja parodontologije.